Disponible l’Aparador del BioMarkets

Ja està disponible l”Aparador del BioMarkets” (https://aparador.biomarkets.cat), un espai web per a la promoció de productors locals i artesans de la província de Lleida, vinculats a l’elaboració de productes amb components de plantes aromàtiques i medicinals, tòfona i/o bolets. 

Aquesta plataforma té per objectiu donar a conèixer i posar en valor els recursos naturals del nostre territori.

Per tal de formar part de l’Aparador, cal ser productor (cultivar o recol·lectar) a les comarques de Lleida, o artesà elaborador de productes a base de planta aromàtica i medicinal, tòfona o bolets, amb seu a les comarques de Lleida i que al menys un 50% de la matèria primera sigui de proximitat.

Les persones que hi estan registrades podran gestionar el seu perfil públic, i assignar-hi els punts de venda dels seus productes.  Qui tingui interès en tenir-hi un espai, només ha d’enviar la petició a través de la web, al botó situat a la part superior dreta, on posa “Uneix-te a Biomarkets”.

Aquest aparador és un dels recursos digitals previstos en el marc del projecte PECT BioMarkets, que té per objectiu impulsar el procés de transició cap a un model basat en la bioeconomia. Això es vol fer a partir dels recursos naturals endògens de les comarques com a vector de cohesió social i generador de noves economies productives (cadenes de valor) de valor afegit.  Aquest projecte està cofinançat en el marc dels projectes d’especialització i competitivitat territorial, que formen part de la RIS3CAT.

Compartir: